Belron® Solutions spesialiserer seg på å levere optimal kundeservice og skadebehandling for det nordiske markedet.

Belron Solutions er driftet av Belron Gruppen (Belron). Vi tilbyr tjenester for forsikringsselskaper, leasingselskaper, leverandører og forsikringskunder. Våre viktigste mål er å opprettholde kundetilfredshet og sikkerhet for våre samarbeidspartnere.

Våre tjenester skal alltid være trygge for alle involverte parter. Vi har stort fokus på datasikkerhet, og sikker behandling av all bedriftsinformasjon. Alle data og fakturadetaljer som behandles av oss er konfidensielle og blir ikke delt med andre enn autoriserte parter. Vi har laget et skadesystem for rask og sikker behandling av småskader på kjøretøy. Dette systemet kan benyttes av både verksted og bilfører. Dataene behandles på vegne av forsikringsselskapene.

 Om Oss

Våre Ansatte

Alle ansatte hos Belron Solutions har mange års erfaring med både kundeservice og skadeoppgjør for store og små aktører i bil- og forsikringsbransjen.

Vårt viktigste mål er alltid å yte optimal kundeservice med et mål om å løse alle problemer med omtanke.
Derfor er vi nødt vil å være det beste kundesenteret med flerkanals tjenester for flere produkter (bedriftskunder) slik at vi kan levere disse tjenestene for å løse våre kunders problemer med omtanke.

Belron® Solutions spesialiserer seg på å levere optimal kundeservice og skadebehandling for det nordiske markedet.

Vi tilbyr tjenester for forsikringsselskaper, leasingselskaper, leverandører og forsikringskunder.
Våre viktigste mål er å opprettholde kundetilfredshet og sikkerhet for våre samarbeidspartnere.

Våre tjenester skal alltid være trygge for alle involverte parter. Vi har stort fokus på datasikkerhet, og sikker behandling av all bedriftsinformasjon.
Alle data og fakturadetaljer som behandles av oss er konfidensielle og blir ikke delt med andre enn autoriserte parter.
Vi har laget et skadesystem for rask og sikker behandling av småskader på kjøretøy. Dette systemet kan benyttes av både verksted og bilfører. Dataene behandles på vegne av forsikringsselskapene.

Om Belron Gruppen

Belron er verdensledende innenfor bilglass- reparasjon og skifte. De har globalt markedsledende merker som Carglass®, Safelite® og Autoglass®. Ved å bygge på eksiterende kapasitet og ekspertise, har de målrettet utvidet sine tjenester. De fokuserer derfor nå på å løse problemer for kunder både på sine kjøretøy, men også i hjemmene sine. I 2017 overtok Belron flere bedrifter som utfører hjemmetjenester, og reparasjoner på hus og innbo. I tillegg har fokuset økt sterkt på å levere nye verdifulle tjenester som kunde- og skadebehandling for forsikringsselskaper.

Belron gjør en forskjell, og det med omtanke.

I 2018 behandlet Belron 17,8 millioner kunder i 35 land. Dette med sterkt fokus på eksellent kundeservice, som igjen har gitt fantastiske kundetilfredshetsmålinger.

  https://www.belron.com